Cégtörténet 

 

A VS Construction Kft-t 2011-ben alapították belföldi magánszemélyek nem minden előzmény nélkül, mert a cégtulajdonosi kör akkorra már évtizedek óta építőipari munkálatok kivitelezésével foglalkozott. A cég bejárta a szükséges lépcsőfokokat – a tulajdonos alkalmazottként kezdte pályafutását, majd egyéni vállalkozó lett, és ahogy a vállalkozás kinőtte magát, lett később az egyszemélyes vállalkozásból Bt, majd Kft. Az eltelt évek alatt a főprofil is változott  és az építőipari generál kivitelezés mellett  a szolgáltatási paletta kibővült a tűz- és vízkárok utáni helyreállítási munkák elvégzésével, a szükséges kármentesítési feladatok ellátásával, valamint az azbesztmentesítéssel.

Ma már nem csak egy épülettel kapcsolatos helyreállítási, vagy építési feladatot vagyunk képesek ellátni, de számos esetben megbízást kapunk a bennük tárolt értékek, berendezési tárgyak, gépek, műszaki eszközök mentésére, megtisztítására is.

Természetesen a profil bővítése magával hozta azt is, hogy időközben szükséges volt új technológiákat bevezetni, meg kellett teremteni azokat a műszaki feltételeket, amelyek segítségével biztosan el tudjuk látni a ránk bízott feladatot. Ennek folyományaként a cégvezetés mind a mai napig nagy hangsúlyt fektet az új eljárások, technológiák keresésére, korszerű műszaki megoldások meghonosítására, hogy mindennapi munkánkkal Partnereink belénk vetett bizalmát meghálálhassuk!

 

Végh Sándor

Ügyvezető, tulajdonos